• Svenska
  • Finska

Rekonditionering

Rekonditioneringen av våra hyrpresenningar eller tältdukar sker i vår anläggning i Malmö. Jensens egna kvalitetssäkrade personal bokför hela processen i ett protokoll.
Alla våra hyrespresenningar genomgår rekonditioneringen mellan varje uthyrning. Som kund kan du vara säker på att produkten vi hyr ut är ren och hel.
Ordentlig rekonditionering ökar produkternas livslängd och bibehåller deras kvalite år efter år.

Min egen presenning då?

Vi klarar av att reparera de mest allvarliga skador. Delar av presenningen eller duken kan bytas ut. Har presenningen spruckit kan vi svetsa dit en remsa som täcker revan. Svår smuts, till exempel tjära eller asfalt kan vi avlägsna i särskilda tvättar. Så hör av dig till oss innan du överväger att kassera din presenning eller duk. Vi hjälper dig mer än gärna att ha glädje och nytta av din produkt länge.

Rekonditioneringsprocess

Först tvättas presenningen i vår maskin. Efter tvättningen breder vi ut presenningen över ljusbordet och kontrollerar hål och revor. I samband med detta registrerar vi om presenningen kräver ytterligare tvättning med specialmedel. Hål och mindre revor lagas med en varmluftsvetsning. Extra tvättning utförs vid behov. Alla skador och åtgärder registreras i ett protokoll som är sammanbundet med presenningens streckkod. Presenningen viks ihop på ett vikbord och den är åter klar för användning.