• Svenska
  • Finska

JP Presenning

PVC-presenning för alla ändamål

Investera i ett skydd som håller! Hos Jensen Protect hittar ni bland annat presenningar av PVC-väv som klarar av tuffa miljöer. Finn rätt lösning för er byggpresenning, pooltäckning, vindskydd m.m. och hyr eller köp den av oss!

En JP Presenning är alltid helsvetsad och fållad runtom och det, i kombination med vår unika lösning JP-Strappen, gör presenningen oerhört slitstark. Det är den mest ekonomiska lösningen när ni har ett kontinuerligt skyddsbehov för era produkter. JP Presenning tål vind och väder mycket bra, vilket gör att ni kommer att ha nytta och glädje av den under många år.

JP-Strappen

JP-Strappen är en unik lösning som ni endast finner hos oss. Våra prover visar att den har fyra gånger högre slitstyrka än en traditionell öljett. Vill ni istället för JP-Strappen ha öljetter monterade på er JP Presenning gör vi naturligtvis det.

JP703FR (680 g/m2)

Svensktillverkad presenning i armerad PVC-väv för många års användande i tuffa miljöer. Är förstahandsvalet för lantbrukare, takläggare, båtägare och villaägare med behov att till exempel täcka veden, båten, utemöblerna eller liknande.
Konstruktion: halv panama.

Finns i flera storlekar. Levereras med 1,5 m långa bindrep fästa i vår patenterade JP-Strapp. Motstår rötsvampar, humussyra, dieselgaser, nitrösa gaser samt UV-ljus.

Andra kvaliteter

Behöver ni specialkonfektion när det gäller form och andra önskemål än vad våra standardstorlekar och -kvaliteter, löser vi givetvis det. Inget intäckningsbehov är för litet, stort eller udda för att vi inte skall kunna hjälpa er att hitta den optimala lösningen för er presenning.

 Relaterade dokumentStorlek
JP Presenning 647.21 Kb
Dukkvalitet JP703FR 112.45 Kb