• Svenska
  • Finska

JP Presenningar

Skydda viktigt material, båten eller lokalen med ett hållbart skydd! En riktig kvalitetspresenning monteras på nolltid och förser er med det skydd som ni behöver. Genom Jensen Protect kan ni både hyra och köpa presenningar anpassade efter era ändamål. Söker ni en långlivad och prisvärd lösning? Kontakta oss och prata presenningar, för det är det bästa vi vet!

Köp en presenning efter era behov

När ni köper exempelvis en båtpresenning kan ni variera dukkvalité, storlek, färg, tryck och antal rep för att passa exakt till de behov ni har, men det finns även standardutföranden att tillgå. Och varför inte märka presenningen med tryck? Firmanamn, gårdsnamn, logotyp eller annat som gör duken unik. Se under tillbehör vad mer ni kan få till er presenning.

JP Strappen starkare än öljett

Vad är en strapp? Vi har, i vårt laboratorium, bevisat den negativa effekt som uppstår när en öljett bryter dukens naturliga armering. När fukt tränger in i väven försvagas den av röta. Följderna är välkända för alla presenningsanvändare; öljetterna och repen lossnar, presenningarna spricker och revor uppstår när det blåser för hårt. Jensen har uppfunnit och patenterat en genialisk lösning för att fästa repen med, JP Strappen!

En JP Strapp svetsas fast på presenningens ömse sidor utan att skada duken. Strappen håller uppemot fyra gånger mer än en öljett. Slitstyrkan är väl beprövad och dokumenterad i våra tester, både i vårt laboratorium samt ute i verkligheten på till exempel byggarbetsplatser, fartyg till sjöss med mera.

Vi har utsatt strappen för hårda prov och funnit den absolut oslagbar! Strappen klarar av fyra gånger mer belastning än en öljett.

JP strappförsedda presenningar hittar du endast hos Jensen Protect AB.