• Svenska
  • Finska

JP Kapell

Skydda era fordon och tillhörigheter mot yttre påverkan, eller varför inte presentera ert varumärke på ett stilfullt sätt? Jensen Protect har tillverkat kapell sedan 1963 och genomfört många spännande samt ovanliga uppdrag genom åren.

Kapell för lastbilar, bilar, släp m.m.

Våra lastbilskapell och bilkapell är noggrant måttagna för bästa passform. De är helsvetsade i kvalitet JP682L, en förstklassig kapellväv av PVC-belagd och formbeständig polyester. Kapellen är försedda med förstärkningar vid tvärgående och längsgående rör och levereras komplett med erforderliga tillbehör, såsom remmar, stroppar och krokar. Delningar på långsidorna enligt önskemål.

Jensen Protect gör att ni helt enkelt ser bättre ut när ni rullar därute på vägarna och att era produkter är trygga i ändamålsenligt utrustade bilar. Behöver ni hjälp att välja produkt? Fråga vår personal. De är några av de kunnigaste i branschen.

Vi tillverkar följande modeller:

- Lastbilskapell
- Småbilskapell
- Flexykapell
- Asfaltskapell
- Containertäckning
- Fiberisolerade kapell

Märkning

Kapellmärkning utförs av våra skickliga screentryckare. Ett lastbilskapell eller bilkapell är en rullande reklamplats. Vill ni marknadsföra ert eget företag eller hyra ut reklamplatsen? Kontakta oss så hjälper vi er att antingen trycka direkt på kapellet eller att ta fram banderoller som lätt kan monteras.