• Svenska
  • Finska

JP Pooltäckning

Simma lugnt!

Underlätta rengöringen och håll er pool fräsch mellan säsongerna med en pooltäckning som håller. Det finns även lätta täckningslösningar för sommarbruk i form av nät som hindrar insekter och smådjur att hamna i er pool.

Köp en säker pooltäckning

JP Pooltäckning är ett tryggt alternativ med tanke på barn. Ni kan faktiskt gå på den utspända täckningen utan bekymmer. Detta är trygghet. I regel läggs fästanordningarna i 50 cm mellanrum. JP Pooltäckningen håller sig på plats i alla väder.

Trygghet är även renhet och utan täckning över poolen har ni givetvis en stor arbetsbörda för att hålla det rent. Organiskt material förmultnar och kan skapa otäcka grogrunder i er pool som sedan är svåra att avlägsna. Ren pool är en trivselfråga för hela familjen. Finn lösningen genom att köpa en hållbar pooltäckning.

JP Poolkudde

Vi på Jensen tillverkar poolkuddar som blåses upp och läggs under pooltäckningen. (Poolpresenningen på bilden vilar dock på traktordäck.) Tack vare den ligger presenningen slätt. All nederbörd rinner ner längs sidorna istället för att samlas i mitten. På så sätt undviks fenomenet "pool i poolen". Det kan hända att kudden måste pumpas upp någon enstaka gång under täckningsperioden.

 Relaterade dokumentStorlek
JP Pooltäckning 892.28 Kb